Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Geen aprilgrap: XS4ALL geeft grootste mailbox

Leestijd: 2 minuten

Internetgebruikers lopen steeds vaker aan tegen een volle mailbox. In plaats van 20 MB krijgen XS4ALL abonnees die een spamfilter gebruiken een mailbox van 500 MB, de grootste mailbox die momenteel door een Nederlandse provider aangeboden wordt. Dit maakte internetprovider XS4ALL op 1 april bekend, wat geen 1 aprilgrap bleek te zijn.

Volgens XS4ALL voldoet de traditionele opslaglimiet van internetaanbieders niet meer aan de wensen van de huidige internetter. "Door het groeiend aantal ADSL aansluitingen - en een intensieve uitwisseling van foto's, presentaties en andere grote attachments via e-mail - hebben internetters behoefte aan meer opslagcapaciteit bij hun provider. Abonnees kunnen door de uitbreiding gemakkelijk berichten met grote bestanden ontvangen en bewaren. Zij hoeven hun mailbox minder vaak op te schonen en kunnen hun mail langer op de veilige mailserver van XS4ALL laten staan."

De uitbreiding van 20 naar 500 MB betekent dat 5 mailboxen gezamenlijk 2,5 GB aan opslagruimte bieden. Hiermee streeft XS4ALL zelfs Gmail voorbij. 

XS4ALL biedt deze service kosteloos aan abonnees. De enige voorwaarde die de provider stelt is dat men zich beveiligt met het XS4ALL Spamfilter en op die manier indirect schijfruimte bespaart. De provider ziet graag dat abonnees zich actief beveiligen en wil daar op deze manier iets tegenover zetten.

Abonnees die zélf een spamfilter samenstellen komen overigens eveneens in aanmerking voor de grote mailboxen. Naast de omvang van de e-mailboxen wijzigt ook nog de maximum omvang van de e-mails zelf. Het zal voortaan mogelijk zijn een e-mailtje van ongeveer 30 Mb te versturen en te ontvangen. 

Het vergroten van de mailboxen gaat enkele dagen in beslag nemen, zo liet XS4ALL vorige week weten.

Klik hier voor online aanmelden van XS4ALL Start Lite Basic Fast

Geactualiseerd: maandag 4 april 2005
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.