Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Goed nieuws voor internetters op de kabel

Leestijd: 3 minuten

Voor degenen die willen internetten zonder inbellen is er goed nieuws. Zowel @home als Chello bieden  aantrekkelijke nieuwe productvarianten.

Essent Kabelcom heeft per 1 juli 2003 @Home Budget geïntroduceerd, terwijl UPC op hetzelfde moment met chello light en chello plus op de markt kwam. Hierdoor hebben beide kabelaars drie verschillende abonnementen voor internet via de kabel. 

Wat is @Home Budget?
@Home Budget is de goedkoopste productvariant binnen de @Home familie. Het is bedoeld voor degenen die voor een laag vast bedrag per maand (€17,95) onbeperkt willen internetten. Qua snelheid is het te vergelijken met ISDN internet: +/- 32 Kb/s upstream en +/- 64 Kb/s downstream. Qua kosten is het véél voordeliger dan bij de gratis inbelproviders! Uit ons onderzoek in april is gebleken dat men al duurder uit is bij de meeste inbelproviders wanneer men 15 uur per maand internet via de analoge telefoonlijn. Nadeel hierbij is ook nog dat het langzamer is en de telefoonlijn bezet is tijdens het internetten. Een mooi product dus voor degenen die geen superhoge eisen stellen aan downloadsnelheid. @Home Budget wordt in fasen geïntroduceerd. De testfase van 10 dagen is net achter de rug en vanaf gisteren wordt de dienst breed uitgerold.

Wanneer na het invullen van uw postcode blijkt dat @Home Budget op uw adres beschikbaar is, kunt u in de maand juli profiteren van de volgende actie-aanbieding:
2 maanden gratis abonnement + GRATIS Installatiepakket naar keuze(kost gewoonlijk 79 euro of 99 euro).
Deze aanbieding geldt overigens ook voor de andere twee pakketten van @Home. De specificaties van alledrie de pakketten van @Home kunt u vinden in ons Accessproviders overzicht waar online aanmelden mogelijk is.

Wat is chello light?
Chello light is het lichtste en goedkoopste product van chello. Geschikt als u internet vooral gebruikt om te surfen en te mailen. Het wordt per regio geïntroduceerd. De uploadsnelheid is 64 Kb/s en de downloadsnelheid 300 Kb/s. Het abonnement kost €34,95 per maand.
Wat is chello plus? 
Chello plus is de snelste en duurste productvariant, die vanaf 1 juli 2003 beschikbaar is. Geschikt als u supersnel wilt internetten, eventueel op meerdere computers (maximaal 3) aan te sluiten. Het abonnement kost €79,95 per maand.

Wanneer na het invullen van uw postcode blijkt dat chello op uw adres beschikbaar is, kunt u profiteren van de volgende actie-aanbieding:
chello light met gratis basisinstallatie (normaal €59,95) voor €34,95 per maand.

chello classic met gratis basisinstallatie (normaal €59,95) en de eerste 3 maanden abonnement van €49,95 per maand voor €34,95 per maand.

chello plus met gratis basisinstallatie (normaal €59,95) en de eerste maand abonnement van €79,95 voor €34,95.

De specificaties van de pakketten kunt u vinden in ons Accessproviders overzicht waar online aanmelden mogelijk is.


 

Geactualiseerd: maandag 27 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie