Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

GoedTV verdwijnt bij UPC

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Vanaf 28 maart verdwijnt GoedTV bij UPC. Volgens de kabelaar stopt de zender in heel Nederland met uitzenden. Omdat dit de keuze is vanuit de zender zelf, hebben klanten geen opzegrecht. Nu zit GoedTV in het UPC Digitale TV Standaard-pakket.

Rode knop

UPC-abonnees worden vanaf 28 februari middels de rode knop op GoedTV geïnformeerd over het verdwijnen van de zender. Horizon TV-Abonnees worden via een brief of e-mail op de hoogte gesteld.

Wat is GoedTV?

GoedTV richt zich op sociaal-maatschappelijke thema's zoals oorlog, armoede, levensbedreigende ziektes en de natuur. De zender, opgericht door Ferry Ouwendijk en Hans Uittenbogaard, begon in 2006  onder de naam Goede doelen TV met proefuitzendingen op lokaal niveau. Een jaar later veranderde de naam in GoedTV en werd er nationaal uitgezonden. Het hoofdgebouw van GoedTV ligt in Naaldwijk. 

Op de website wordt nog geen melding gemaakt dat ze de pijp aan Maarten geven. GoedTV wordt ook doorgegeven door Ziggo, Delta en Caiway.

Geactualiseerd: maandag 27 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.