Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Gratis Fox Sports International deze zomer

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Televisie-abonnees van Fox Sports kunnen deze zomer gratis gebruik maken van het voetbalkanaal Fox Sports International. De actie is geldig vanaf 18 mei tot 1 augustus en beschikbaar bij alle tv-aanbieders die beide Fox Sports zenders aanbieden.

Gratis bij alle aanbieders

Alle Fox Sports-kijkers kunnen gratis kijken naar de internationale voetbalzender bij alle tv-aanbieders. Dit bevestigt Van Rooijen, woordvoerder van het voetbalkanaal. Ziggo heeft inmiddels per brief haar Fox Sports-klanten geïnformeerd over de actie. Fox Sports probeert met de actie de daling van het aantal abonnees te verminderen. Tijdens de zomerstop van de Nederlandse voetbalcompetities zag de destijds geheten Eredivisie Live een terugloop van het aantal abonnees. Daarnaast kan er op deze manier meer aandacht gegeven worden aan het internationale voetbalkanaal.

Sportaanbod

Met Fox Sports International kan er gekeken worden naar exclusief internationaal topvoetbal. Deze zomer kan er voornamelijk gekeken worden naar voetbal, tennis én honkbal. Naast een tal van tennistoernooien kan er via Fox Sports International voor het eerst naar het bekendste tennistoernooi Wimbledon gekeken worden. Op voetbalgebied worden de voorbereidende wedstrijden van onder meer Engeland en Duitsland voor het WK in Brazilië uitgezonden.

Geactualiseerd: vrijdag 2 mei 2014

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.