Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Gratis Fox Sports International deze zomer

door Jeanet Woldring

Televisie-abonnees van Fox Sports kunnen deze zomer gratis gebruik maken van het voetbalkanaal Fox Sports International. De actie is geldig vanaf 18 mei tot 1 augustus en beschikbaar bij alle tv-aanbieders die beide Fox Sports zenders aanbieden.

Gratis bij alle aanbieders

Alle Fox Sports-kijkers kunnen gratis kijken naar de internationale voetbalzender bij alle tv-aanbieders. Dit bevestigt Van Rooijen, woordvoerder van het voetbalkanaal. Ziggo heeft inmiddels per brief haar Fox Sports-klanten geïnformeerd over de actie. Fox Sports probeert met de actie de daling van het aantal abonnees te verminderen. Tijdens de zomerstop van de Nederlandse voetbalcompetities zag de destijds geheten Eredivisie Live een terugloop van het aantal abonnees. Daarnaast kan er op deze manier meer aandacht gegeven worden aan het internationale voetbalkanaal.

Sportaanbod

Met Fox Sports International kan er gekeken worden naar exclusief internationaal topvoetbal. Deze zomer kan er voornamelijk gekeken worden naar voetbal, tennis én honkbal. Naast een tal van tennistoernooien kan er via Fox Sports International voor het eerst naar het bekendste tennistoernooi Wimbledon gekeken worden. Op voetbalgebied worden de voorbereidende wedstrijden van onder meer Engeland en Duitsland voor het WK in Brazilië uitgezonden.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie