Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Gratis Interactieve TV Online bij KPN Alles-in-1

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

KPN geeft tv-kijkers meer vrijheid om zelf te kijken wat ze willen, wanneer ze willen én waar ze willen in en om het huis. Vanaf 15 september introduceert KPN als eerste in Nederland Interactieve TV Online. Hierdoor is het mogelijk overal in en om het huis op de iPad of laptop live televisie te kijken en van andere interactieve diensten gebruik te maken.

Gratis bij Alles-in-1
Interactieve TV Online is gratis voor Internetklanten met Interactieve TV van KPN. Ook bij de Alles-in-één pakketten is de dienst inbegrepen. In onderstaande tabel is te zien wat waar op mogelijk is. 

Standaard twee digitale tv-ontvangers
Met een Alles-in-1 abonnement is het mogelijk Interactieve TV te kijken en te pauzeren, ook op een tweede televisietoestel. KPN levert namelijk standaard twee ontvangers, één voor elke tv. Deze ontvangers moeten worden aangesloten op het draadloze modem. 

Met of zonder kabels
Hierbij kan gekozen worden voor gedraad aansluiten (standaard) of zonder kabels met een draadloze verbindingsset 200 Plus, die optioneel bij te bestellen is. De set bestaat uit twee (of drie) apparaatjes die je in je wandcontactdoos kunt stoppen. Het internetsignaal voor de tv kan op deze manier, vanaf het modem, worden verzonden over het elektriciteitsnetwerk. De internetverbinding voor de tv komt zo dus uit het stopcontact. De set kost 30 euro voor 1 tv (2 adapters) en 40 euro voor  2 tv's (3 adapters).

Bekijk hier Alles-in-één met Interactieve TV, Internet en Bellen.
Webdeal: eerste 3 maanden €15 korting, gratis monteurservice, geen verzend- en activatiekosten

Geactualiseerd: vrijdag 12 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.