Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Gratis internet via HotSpots bij XS4ALL ADSL

Leestijd: 1 minuut

Alle ADSL klanten van XS4ALL kunnen vanaf nu kosteloos een uur per week internetten via HotSpots van KPN. Deze extra service wordt al sinds augustus 2004 als proef aangeboden. Wegens succes wordt het draadloos internetten via HotSpots van KPN standaard opgenomen in het ADSL abonnement van XS4ALL.

Met de HotSpots van KPN kunnen klanten van XS4ALL met een geschikte laptop of PDA gebruik maken van snel draadloos internet op meer dan 450 locaties in Nederland. De hotspot-locaties zijn drukbezochte openbare gelegenheden zoals NS stations, tankstations, restaurants, hotels en congrescentra.

De HotSpot techniek voorziet in de toenemende vraag naar mobiel internet. Volgens XS4ALL breekt een nieuwe fase van internet aan, waarin iedereen altijd, overal en persoonlijk online is. Meer informatie over deze dienst en een stappenplan om via een hotspot online te gaan, vindt u op de XS4ALL pagina over draadloos internet via HotSpots van KPN.

Geactualiseerd: donderdag 30 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie