Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Gratis Playstation 3 bij Alles-in-1 van CanalDigitaal

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Sinds deze week hebben we een nieuwe actie op alles-in-1 pakketten van satelliet aanbieder CanalDigitaal op Digitelevisie.nl en Totaalwijzer: een gratis Playstation 3 ter waarde van 300 euro.

Bij de CanalDigitaal pakketten Alles-in-1 Familie, Alles-in-1 Entertainment en Alles-in-1 Top krijgt u een gratis Playstation 3. Na uw bestelling ontvangt u hierover meer informatie. Profiteer nu ook van dit geweldige voordeel en bestel uw CanalDigitaal pakket via onze vergelijkingssites! 

Gratis schotel, gratis installatie
Als u hier bestelt, komt u in aanmerking voor de gratis Playstation 3 ter waarde van 300 euro. Bij CanalDigitaal krijgt u de gratis schotel en HD-recorder in bruikleen. Ook de installatie is gratis. 

Alles-in-1: internet, telefonie en digitale tv
Het tweejarig  Familie pakket met razendsnel internet tot 20 Mbps en voordelig bellen kost € 44,95 per maand en bevat ruim 250 tv-zenders waarvan minimaal 27 HD-zenders. Voor een tientje meer per maand krijgt u met Entertainment 12 extra zenders gericht op sport en erotiek, en 28 HD zenders waaronder Sport 1. Voor € 72,50 per maand krijgt u het Alles in 1 Top, het meest complete televisiepakket op de Nederlandse markt, met meer dan 500 zenders waarvan 34 HD zenders waaronder Film 1HD en Sport 1HD.

Geactualiseerd: donderdag 30 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.