Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Gratis Sport1 Live kijken in april

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Sport1 biedt deze maand een groot aantal wedstrijden gratis aan. Sinds 1 april zijn alle sportwedstrijden op Sport1 Live voor abonnees van digitale televisie van Ziggo, UPC, Caiway of via KPN Interactieve TV een maand lang gratis te zien.

Op Sport1 Live, het eerste kanaal van Sport1, zijn alle grote live wedstrijden te zien. De focus van dit kanaal ligt op het voetbal, maar op die momenten dat er nergens gevoetbald wordt zal er zoveel mogelijk live golf, tennis of NBA basketball op Sport1 Live te zien zijn. UPC Kanaal 13
Ziggo Kanaal 13


 KPN Kanaal 20

 

Geactualiseerd: donderdag 30 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.