Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Gratis zenders plus Turks en Hindi bij KPN

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

KPN heeft het basispakket van Interactieve TV uitgebreid met een aantal gratis internationale zenders. Verder bestaat de mogelijkheid om het TV pakket uit te breiden met twee extra zenderpakketten: Hindi en Turks.

Gratis zenders
De populaire Hindoestaanse zender Star News en de Turkse zender Euro Star zijn sinds 21 november gratis aan het basispakket toegevoegd. Vanaf 15 januari 2012 wordt Al Jazeera, een Arabische nieuwszender, toegevoegd aan het basispakket.

Hindi en Turks zenderpakket
Sinds deze week kan men ook een keuze maken uit twee extra zenderpakketten: Hindi of Turks. 

Het Hindi pakket bestaat uit een aanbod van 6 Hindoestaanse zenders: Zee TV, Zee Cinema, SET Asia, SET Max, Star Plus en Zing.

Het aanbod van het Turkse pakket bestaat uit 7 zenders: Euro D, ATV Avrupa, TGRT EU, Samanyolu TV, Haberturk, Planet Türk (per 1 december) en TRT Türk.

 
De extra zenderpakketten zijn verkrijgbaar bij een Alles-in-één pakket. Het Hindi pakket kost 15 euro extra per maand, het Turkse pakket is verkrijgbaar voor 7,50 euro extra per maand.  Je kunt het pakket elke maand aanzetten of opzeggen, waardoor je er niet een jaar lang aan vast zit.

Geactualiseerd: donderdag 30 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.