Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

HBO binnenkort ook bij KPN Interactieve TV

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Het serie- en filmpakket HBO is binnenkort ook beschikbaar bij Interactieve TV van KPN. Tot nu toe bood alleen Ziggo de betaalzender van het Amerikaanse bedrijf aan. Dat meldt KPN dinsdag.

Wat is HBO?
Het Amerikaanse HBO (afkorting voor Home Box Office) is één van de allergrootste abonneekanalen ter wereld. HBO heeft alleen al in Amerika bijna 30 miljoen abonnees en maakt programma’s die te zien zijn in meer dan 150 landen. Het aanbod bestaat uit de grootste films en de nieuwste series waaronder Game of Thrones, Girls en Boardwalk Empire.

Wat de zender uniek maakt, is dat HBO niet afhankelijk is van reclame-inkomsten zoals gewone tv-zenders.

Wanneer is HBO beschikbaar bij KPN?
Er is een overeenkomst gesloten tussen KPN en HBO en de komende maanden wordt er alles aan gedaan om het pakket ook aan te kunnen bieden. Zodra er meer bekend is over het pakket en de  beschikbaarheid, wordt het vermeld op Digitelevisie.nl.

Ziggo had de primeur, de succesvolle betaalzender is voor klanten al sinds februari te zien. Zij ontvangen voor 15 euro per maand drie kanalen van HBO.
 

Geactualiseerd: donderdag 25 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.