Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

HBO GO beschikbaar voor Tele2-klanten

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Klanten van Tele2 met een HBO-abonnement kunnen vanaf nu ook gratis gebruik maken van de mobiele streamingdienst HBO GO. Deze uitbreiding is voor de provider een nieuwe stap om het aanbod op het gebied van internet, vaste telefonie en televisie nog beter te laten aansluiten op de behoefte van  consumenten.

Wat is HBO GO?

Met HBO GO kijk je niet alleen thuis, maar ook onderweg in de auto of in het park naar je favoriete series, films en documentaires. Er kan op maximaal drie mobiele apparaten tegelijkertijd gekeken worden.

Kijk op je smartphone, tablet, laptop of Smart TV

Via je smartphone, tablet, laptop of Smart TV kun je als Tele2-klant kijken naar de mobiele streamingdienst. HBO biedt de nieuwste series en de grootste films; met Nederlandse ondertiteling en zonder reclameonderbrekingen.

Drie HBO kanalen

Tele2 levert drie HBO kanalen; HBO, HBO 2 en HBO 3. Alle kanalen zijn beschikbaar in HD-kwaliteit. Om toegang te krijgen tot de app dient de gebruiker zich eenmalig te registreren via de app of website. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Voor gebruik op je pc of laptop ga je naar HBO GO website. Bij een Smart TV is het afhankelijk of de HBO GO app beschikbaar is op de tv.

Tele2 pakketten vergelijken?

Geactualiseerd: woensdag 22 april 2015

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie