Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

HCCnet start vandaag gebruikerstest SurfTijd

Leestijd: 2 minuten

HCCnet start op vandaag, 15 april 2002 een 4 maanden durende gebruikerstest van de dienst SurfTijd.

SurfTijd is een door KPN en HCCnet samengesteld voordeelpakket waarmee HCC-leden voor een vast maandelijks bedrag voordeliger internetminuten kunnen inkopen. De dienst is bedoeld om voordeel te bieden aan leden die regelmatig internetten in de avonduren, zonder dat daar abonnementskosten aan verbonden zijn.
SurfTijd is een, door HCCnet vastgesteld, voordeelpakket voor klanten die regelmatig internetten via het 06760-42222 Internetnummer van HCCnet. Het is een aanvullend abonnement van KPN, naast het bestaande enkelvoudige of ISDN-2 BelBasis of BelPlus KPN-abonnement.

HCCnet heeft voor HCC-leden twee SurfTijd pakketten samengesteld. Daarmee kan resp. 21%-26% voordeel worden behaald op de internettikken in de daluren, ten opzichte van een BelBasis abonnement.
HCCnet Daltegoed 7: 7 uur internetten per maand voor Euro 5,-.
HCCnet Daltegoed 15: 15 uur internetten per maand voor Euro 10,-.

De internetminuten kunnen worden besteed in de doordeweekse avonduren, van maandag tot en met vrijdag, van 19:00 tot 24:00 uur.
Starttikken zijn niet in het tegoed opgenomen.

SurfTijd is alleen interessant voor klanten van HCCnet met een KPN Telecom-telefoonabonnement, die regelmatig (lees: minimaal 7 uur per maand) internetten in doordeweekse daluren via het 06760-Internetnummer.
Het abonnement kan niet worden afgesloten voor een geografisch inbelnummer.

Ter vergelijking: leden met een HCCnet basis internetpakket betalen nu voor 7 daluren € 6,30 per maand. Met het nieuwe SurfTijd-pakket Daltegoed 7 scheelt dat € 1,30 per maand. Neemt men het Daltegoed 15 dan wordt maandelijks € 3,50 aan telefoontikken bespaard.
Men moet dan wel maandelijks minimaal 7 resp. 15 uur doordeweeks in de daluren internetten; het tegoed mag overigens één maand worden meegenomen.

Meer informatie over deze nieuwe dienst kan men vinden in de FAQ op de website van HCCnet.

Of men nog voordeliger kan internetten wanneer men telefoontikken moet betalen, kan men snel en eenvoudig te weten komen door zijn of haar internetgedrag in te voeren op onze pas gelanceerde nieuwe dienst de internetwijzer.

Bij vergelijking moet men niet vergeten dat de starttikken bij de berekening door de internetwijzer worden meegenomen.
M.a.w.: belt u vaak kort in, dan moet u niet vergeten dat de starttarieven (3,5 eurocent per keer) nog bij de prijs van de SurfTijd pakketten opgeteld moeten worden.

Geactualiseerd: donderdag 30 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie