Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Heel even gratis voetbal op internet van Versatel

Leestijd: 2 minuten

Versatel staakt het gratis uitzenden van live-voetbalwedstrijden op internet. Vrijdagavond was AZ-Sparta -onaangekondigd- wel gratis te zien.

De wedstrijden mogen  niet gratis aangeboden worden, omdat dat tegen de gemaakte afspraken is. Versatel heeft een contract voor betaal-tv. Er blijven twee opties over, zo concludeert het FD: of geïnteresseerden moeten betalen voor het bekijken van voetbalduels via internet of de betreffende website wordt uit de lucht gehaald.

Versatel biedt het eredivisievoetbal live aan via een snelle internetverbinding (ADSL 2+) aan ongeveer 20.000 klanten. Slechts de helft van hen kan daadwerkelijk rechtstreeks voetbalwedstrijden volgen, omdat het technisch onmogelijk bleek om iedereen op tijd aan te sluiten. Het bedrijf zet nu alles op alles om iedereen voor het eind van de maand aan te sluiten.

Zaterdagochtend was er nog sprake van dat Versatel meerdere voetbalwedstrijden en mogelijk zelfs alle duels gratis uit zou zenden op internet. Dit was meerdere keren in het ANP nieuws op de radio te horen. 

Bij de start van het voetbalseizoen vrijdagavond zei Versatel -topman Raj Raithaka dat onder meer de lange opzegtermijnen bij andere internetproviders een belemmering vormt om de andere helft van de 20.000 voetbalabonnees van Versatel nu al te kunnen bedienen. Versatel hoopt echter iedereen voor het einde van de maand aan te kunnen sluiten. Abonnees die wel de wedstrijden kunnen bekijken, moeten nog even wachten op de interactieve opties waarmee Versatel adverteert.

Geactualiseerd: donderdag 30 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie