Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Het dak gaat eraf bij chello

Leestijd: 2 minuten

Chello verandert de breedband internetabonnementen. Sinds vorige week jl. heeft de kabelaar een vernieuwde website in de lucht. Opvallend is de prettig leesbare en strakke vormgeving. Belangrijker zijn de veranderingen bij de abonnementen.

'Het dak gaat eraf' en 'Alles onder één dak' noemt  chello de actie die van 12 september tot en met 31 december 2005 duurt. Chello plus wordt niet meer verkocht, maar blijft als product nog wel bestaan. Chello light wordt de 'Beste koop' genoemd: de eerste 6 maanden voor € 24,95 in plaats van € 32,95.

Positief opvallend is het feit dat de homepages de verschillende abonnementen sterk verruimd worden: bijvoorbeeld van 10 Mb naar 100 Mb! Ook de ruimte van de mailbox verandert aanzienlijk, evenals het aantal e-mailadressen. De specificaties voor e-mail, de grootte van de mailbox per account en persoonlijke homepage gelden vanaf medio oktober 2005. De exacte specificaties per abonnement, die zullen gelden voor zowel oude als nieuwe chellogebruikers, kunt u terugvinden in de detailinformatie op Internetten.nl.  

Met deze verruiming van de mailboxen en homepages, is een lang gekoesterde wens van de Kabel Internet Belangenvereniging Nederland  én bij vele chello gebruikers in vervulling gegaan. Dit zegt Hans Ronhaar van COAX.

Klik hier voor meer informatie en online aanmelden chello 

de breedbandabonnementen zijn nu (EXTRA) voordelig te combineren met digitale telefonie

Geactualiseerd: dinsdag 20 september 2005
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie