Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Het Net stopt gratis gebruik e-mail

Leestijd: 2 minuten

Het Net biedt vanaf 15 juli geen gratis internet meer aan. Bestaande klanten verliezen hun mailadres, tenzij ze gaan betalen.

Een gedeelte van de abonnees van de KPN-dochter is op de hoogte gesteld middels een e-mail, waarin uiteengezet wordt dat gratis internet onbetaalbaar is geworden.
`De verwachte inkomsten via e-commerce en online advertenties in de internetwereld vallen tegen. Ook voor Het Net. We willen u graag de middelen blijven bieden om van uw e-mailadres gebruik te maken, maar zonder een tegemoetkoming in de kosten is dat niet langer mogelijk.`

Het Net adviseert klanten die over het algemeen uitsluitend e-mailen, te kiezen voor `Nieuw Basis Surfen`.
Bij betaling van EUR 1,95 per maand krijgt men dan 10% korting op internettikken, een e-mail box van 10MB, plus 22 MB ruimte voor een eigen homepage.
Reageert men niet, dan vervalt vanaf 15 juli aanstaande het e-mail account, ook wanneer men nu inbelt via andere providers dan Het Net.

Zoals we enkele weken geleden in het nieuwsartikel over de veranderingen bij gratis providers al meldden, is het voor de doorsnee internetter op het eerste gezicht onmogelijk na te gaan welke abonnementsvorm voor hem of haar het meest voordelig is!

Men kan echter hiervoor onze Internetwijzer raadplegen en de proef op de som nemen welke plaats op de ranglijst de 'gratis' providers innemen en eventueel overstappen naar een andere (goedkopere) provider!

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie