Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Hi Vandaag Online halfjaar geen vaste maandkosten

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Telecomprovider Hi heeft in maart een aantrekkelijke actie voor mobiel internet op de laptop. Bij Hi Vandaag Online betaal je het eerste halfjaar geen vaste maandkosten. Je betaalt alleen voor de dagen dat je online gaat. De actie loopt tot 8 mei.

Dit abonnement waarmee je met je laptop altijd en overal online kunt zijn, is bedoeld voor mensen die niet veel data verbruiken en slechts af en toe online willen zijn. 

Hi biedt de keuze uit diverse dag- en maandbundels: Vandaag Online, Soms Online, Regelmatig Online en Vaak Online. Je hebt verder een dongel nodig of een Micro-Simkaartje. Deze laatste is ook geschikt voor de iPad. 

Bij Hi Vandaag Online krijg je een dagbundel met een laag maandbedrag en betaal je verder alleen voor de dagen dat je online bent. Voor 2,50 euro per dag heb je draadloos internet door heel Nederland met een snelheid van 7,2 Mb/s en een databundel van 50 MB per dag. Daarnaast betaal je elke maand 2,50 euro aan abonnementskosten. Ook nadat je je databundel hebt verbruikt, kun je doorgaan met internetten, je snelheid wordt niet verlaagd. Wel betaal je een buitenbundeltarief van 5 cent per MB. 

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.