Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Hi Vandaag Online vernieuwd

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Sinds 1 augustus is Hi Vandaag Online vernieuwd. Dit abonnement voor mensen die af en toe online willen op een laptop kost nu 2,50 euro per maand en 2,50 euro per dag dat u het gebruikt. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Met Hi Vandaag Online krijgt u een bundelgrootte van 50 MB per dag met een snelheid van 7.2 Mb/s. Gebruikt u meer, dan betaalt u een buitenbundeltarief van 5 cent per Mb. De snelheid blijft altijd 7,2 Mb/s, ook als u meer dan 50 MB verbruikt.

De maandelijkse vaste kosten van Vandaag Online bedragen 2,50 euro. U betaalt nooit meer dan 10 euro per dag op de dag dat die online gaat (tot 23.59 uur). Hi Vandaag Online is nu ook beschikbaar als Sim Only met microsim (kleine simkaart). 

Veranderingen Vandaag Online op een rij
- Introductie vast maandbedrag van € 2,50 per maand 
- Snelheid wordt verhoogd van 3.6 Mb/s naar 7.2 Mb/s
- Dagbundel prijs gaat van € 1,50 naar € 2,50
- Bundelgrootte gaat 20 MB naar 50 MB  per dag.
- Buitenbundeltarief verlaagd van 30 naar 5 cent per MB (binnenbundeltarief=buitenbundeltarief)
- Maximale factuurbedrag per dag van € 20 naar € 10

Wie vaker wil internetten en geen zorgen over de kosten wil hebben, kan beter de vaste kosten bundels van Hi nemen. U heeft dan onbeperkt toegang tot internet voor een vast bedrag per maand (vanaf € 24,95 per maand). Verbruikt u meer dan uw bundel, dan gaat uw snelheid omlaag, maar uw kosten blijven gelijk. De snelheid van deze abonnementen is 3,6 Mb/s.

 

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.