Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Hoe maak je je HD ontvanger interactief?

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Met Interactieve Televisie van Ziggo heeft u veel meer te kiezen dan wat er toevallig op dat moment wordt uitgezonden. Daarvoor heeft u wel een interactieve ontvanger nodig. Gelukkig is het vanaf nu kinderlijk eenvoudig om uw gewone HD ontvanger ook interactief te maken.

Voordelen interactieve televisie
Kijk de nieuwste films wanneer dat u uitkomt. U kijkt al films On Demand vanaf € 1,95.
Vanaf 10 wisselende films en 3 wisselende series zonder extra kosten On Demand. Uit te breiden (tot minimaal 15 series en 100 films) met TV Plus en TV Extra.
Gemiste programma's terugkijken tot 10 dagen na uitzending. U heeft toegang tot bijvoorbeeld Uitzending Gemist, RTL Gemist en SBS/Net5 Gemist.
Interactieve Televisie is standaard onderdeel van uw abonnement. Uw maandelijkse kosten blijven dus gelijk.

Hoe maakt u uw ontvanger interactief?
De volgende ontvangers kunt u interactief maken:

Humax Samsung
iRHD-5100C SMT-C7140A
iHDR-5200C SMT-C7140B
iRHD-5300C 

Om met een van deze ontvangers gebruik te kunnen maken van Interactieve Televisie is een internetverbinding nodig. Indien mogelijk kunt u de ontvanger eenvoudig met een netwerkkabel aansluiten. Is een draadloos (Wi-Fi) netwerk voor u de beste optie? Dan kunt u voor uw merk ontvanger een speciale Wi-Fi-dongle aanschaffen. Deze zijn verkrijgbaar in de betere elektronicawinkel of via www.sluitallesaan.nl.

Klik op onderstaande links voor uw gewenste aansluiting (bedraad of draadloos) en lees hoe eenvoudig u uw ontvanger interactief maakt.

Geactualiseerd: donderdag 30 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.