Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Hoe snel is internet op jouw adres?

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Breedbandatlas.jpgHoe snel is internet in je straat en op jouw adres? Op de vernieuwde site BreedbandAtlas.nl kun je dat zien. Je kunt ook zien of er behalve kabel (coax) en koper (DSL) ook glasvezel ligt. En hoe snel de verbinding op je adres maximaal is.

Hoe breed is je breedband?

Met de BreedbandAtlas kun je kosteloos, ongelimiteerd en zonder jezelf eerst te registreren, de breedbandsituatie opzoeken en bekijken voor alle panden in Nederland.

De interactieve kaart op basis van GeodanMaps toont op pandniveau het snelste vaste verbindingstype (koper, coax of glasvezel) voor consumentenbreedband en de hoogst leverbare (download-) internetsnelheid over die verbinding. Met de zoekfunctie is het ook mogelijk om de situatie in beeld te brengen voor een postcodegebied, woonplaats, of gemeente.

Waarom een breedbandatlas?

De atlas is een initiatief van adviesbureau Stratix, specialist op het gebied van communicatie-infrastructuren. Met de lancering van de BreedbandAtlas wil Stratix een werkelijk perspectief op de breedbanddekking in Nederland bieden.

--> Naar de BreedbandAtlas

Geactualiseerd: vrijdag 5 februari 2021

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.