Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Hostingproblemen bij Webreus

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

De problemen bij hostingbedrijf WebReus zijn nog niet voorbij. Steeds meer sites van klanten komen wel weer online, maar niet iedereen kan bij zijn website en zijn mail. Er worden nog servers omgenummerd. Dat schrijft Webwereld vandaag.

De problemen met de hosting van WebReus ontstonden afgelopen maandag. Zonder waarschuwing vooraf ging de hoster over tot het verhuizen van zijn servers. Hierdoor waren mail en websites voor "onbepaalde tijd" onbereikbaar.

Om 9 uur vanochtend meldt WebReus in het klantgedeelte van de site dat de problemen nog niet helemaal verholpen zijn. "Er zijn nog problemen met het omnummeren en een klein aantal servers. Er wordt hard gewerkt deze op te lossen. Nogmaals excuses voor de ondervonden hinder."

Ook in ons forum op Internetten.nl melden klanten dat ze veel hinder ondervinden. 

Geactualiseerd: donderdag 30 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.