Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Hotmail straks gedeeltelijk betaalde dienst

Leestijd: 2 minuten

Gebruikers van de MSN-dienst Hotmail moeten straks betalen voor het lezen van POP3-mail bij een Hotmailaccount. Wie zijn berichten van een willekeurige provider wil lezen in zijn Hotmail-postbus, betaalt daarvoor vanaf 16 juli 31,99 euro per jaar.
Hiervoor krijgt men echter ook de beschikking over extra ruimte (in totaal 10 MB tegen standaard 2 MB) waardoor het ontvangen van grotere bestanden (maximaal 1,58 MB) geen problemen oplevert.
Tevens geeft de betaling de verzekering dat het account niet verloopt, terwijl gratis gebruikers minimaal één keer per maand moeten inloggen.

Op de website van MSN wordt nog niks over het betalen van forwarden gezegd, wel over de extra opslagruimte:
"MSN geeft je natuurlijk al flink wat opslagruimte, maar als je nog meer foto’s en muziek wilt opslaan en delen met je vrienden of nog grotere bijlagen wilt verzenden en ontvangen, dan kan dat vanaf nu met MSN Extra Opslagruimte. Met MSN Extra Opslagruimte krijg je een inbox van 10MB voor je Hotmail en 30MB opslagruimte voor je Communities! Bovendien wordt je Hotmail account niet meer na 30 dagen zonder activiteit opgeheven, maar houd je gegarandeerd een jaar lang toegang. En dat voor een prijs van € 31,99 per jaar!"

Eerder al had Yahoo! besloten om niet langer gratis POP3-toegang via zijn webmaildienst Yahoo Mail aan te bieden en ook Terra Lycos nam soortgelijke maatregelen.
MSN verwacht overigens dat slechts een beperkte groep van de Nederlandse Hotmail-klanten(meer dan 3 miljoen) zal gaan betalen.

bronnen: webwereld.nl en nu.nl

Geactualiseerd: donderdag 30 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie