Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

HP tablets op Android en Windows

Leestijd: 1 minuut

Bij de introductie van hun tablets en smartphones zal HP een tweesporenbeleid volgen door zowel Android als Windows te gebruiken als besturingssysteem.  Volgens Telecompaper heeft HP's directeur dit aan Telecommagazine verteld.

Android en Windows
HP zal de komende jaren een flink aantal mobiele apparaten op de markt brengen die draaien op Android. HP heeft te kennen gegeven graag te willen samenwerken met Google om Android aantrekkelijker te maken voor de zakelijke markt. Daarnaast gaat het bedrijf onverminderd door met Windows 8, maar dit systeem zal nog niet grootschalig worden ingezet op de zakelijke markt. Op de website staat overigens: 'HP raadt Windows aan'.

Nogmaals introductie van tablets
Dit is HP’s tweede poging om tablets te introduceren voor eerst de consumenten-  en daarna de zakelijke markt. In 2011 deden zij al een poging met de HP TouchPad. Deze vlogen de schappen uit vanwege de lage prijs, maar of het HP veel heeft opgeleverd is de vraag.

Geactualiseerd: donderdag 13 juni 2013
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.