Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Intermax neemt hostingactiviteiten ETV over

Leestijd: 1 minuut

Het Rotterdamse internetbureau Intermax heeft de hostingactiviteiten overgenomen van ETV.nl. Daarmee wordt naar eigen zeggen een groot aantal belangrijke klanten toegevoegd aan het portfolio van Intermax.

De overname van de hostingactiviteiten van ETV.nl past in de strategie van Intermax om middels externe acquisities verder te groeien. In dat kader werd vorig jaar onder meer branchegenoot Back2Front overgenomen en eerder de Rotterdamse provider StadsNet.

Voor ETV.nl is de overdracht van hostingactiviteiten onderdeel van een nieuwe koers. De organisatie, die in de eerste plaats een educatief televisiekanaal voor Rotterdam onderhoudt, wil zich meer concentreren op
haar core business. Dit is het produceren van televisieprogramma's en daaraan gerelateerde internetprojecten.

Intermax, ook opgenomen in onze providervergelijking, is gespecialiseerd in concepting, sitebouw en hosting. De organisatie bestaat sinds 1996 en werkt onder meer voor Albert Heijn Vaste Klantenfonds, VNO-NCW, Voorlichtingsbureau Groenten en Fruit en Merck Sharp & Dohme.

Geactualiseerd: donderdag 30 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.