Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Internet - je bent nooit te oud...

Leestijd: 2 minuten

De nieuwe Teleaccursus 'Internet: je bent nooit te oud...' is een nadere kennismaking met internet, speciaal bedoeld voor senioren. Onderwerpen zijn onder andere: e-mail, World Wide Web, nieuwsgroepen, downloaden en veiligheid.

Het project bestaat uit:
6 televisieprogramma's
De eerste uitzending (zondag 15 april) is helaas al geweest, maar de tweede wordt a.s. zaterdag nog herhaald: een stoomcursus "surfen over het World Wide Web". Zie voor het uitzendschema: Teleac.nl

6 radioprogramma's
Ook te beluisteren via Internet. De reportages uit het radiomagazine 'TeleScoop' zijn vanaf de week na uitzending te beluisteren via de teleacsite, met behulp van de RealMediaPlayer.

cursusboek + software
In het boek, geschreven door presentator Herbert Blankesteijn wordt dieper ingegaan op de onderwerpen, die aan de orde komen in de televisieprogramma's. Het boek ('standaard' of 'groot' lettertype) is voor fl. 42,50 te bestellen bij Gopher Publishers te Groningen (inderdaad, dezelfde uitgever van de autobiografie van Ben Woldring: Ik Ben Internet-ondernemer)
Het leuke ervan: Het boek is gratis beschikbaar in de vorm van een 'download' vanaf de site van Teleac. Bij het boek hoort een gratis cd-rom met interessante software. Deze is ook binnenkort te downloaden.
De reden dat wij op deze plaats zo uitgebreid aandacht besteden aan dit project is, dat wij van mening zijn dat niet alleen senioren er iets van kunnen leren, maar ook de beginnende jonge of middelbare internetters. Wij krijgen regelmatig e-mailvragen van mensen die vast veel van het boek en/of de CD kunnen opsteken. Van harte aanbevolen!

===Latere toevoeging====
Van de redactie van teleac ontvingen wij een bedankje voor het plaatsen van het bericht op 24-4-2001 én de volgende aanvulling/correctie:
- Behalve de radioprogramma's kunt u ook de t.v. programma's ongeveer een week na de uitzending in realmedia volgen. Inmiddels zijn er 3 uitzendingen te bekijken.
-De CD-rom met software is niet binnenkort te downloaden; wel zijn er links gemaakt bij de beschrijvingen van de afzonderlijke onderdelen op hun site: www.teleac.not.nl.

Geactualiseerd: donderdag 30 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.