Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Internetten.nl voorgedragen voor nominatie IPv6 Awards

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Vergelijkingssite Internetten.nl is voorgedragen voor de nominatie voor de IPv6 Awards. Dit is gebeurd op basis van plannen en uitgevoerde activiteiten van Bencom op het gebied van IPv6. Internetten.nl is genomineerd in de categorie Bedrijfsleven. De IPv6 Awards zijn in het leven geroepen om extra aandacht te vragen voor de noodzakelijke overstap van IPv4 naar IPv6. Bij het selecteren van de winnaars zal de jury letten op motivatie, relevantie, toewijding, implementatie en impact op het gebied van IPv6. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door KPN, Stichting NLnet, SIDN, Stratix, SURFnet, XS4ALL.


De uitreiking van de IPv6 Awards vindt plaats op donderdag 25 november, tijdens het ECP-EPN Jaarcongres in het Fortis Circus theater in Scheveningen.

Noodzaak overstap naar IPv6

Door een alsmaar grootschaliger gebruik van het internet raken de huidige adresreeksen op het internet (IPv4) in 2011 op. Om ervoor te zorgen dat dit niet tot problemen leidt, is er een nieuw adressysteem, genaamd IPv6, bedacht. Het is belangrijk dat Nederlandse bedrijven, internet service providers, overheden, onderwijsinstellingen en ook particulieren gaan beseffen dat de overstap naar dit nieuwe adressysteem noodzakelijk is en dat zij tijdig maatregelen kunnen en moeten nemen om de overstap naar IPv6 mogelijk te maken. Daarnaast is het van groot belang de kosten van de overstap onder controle te houden. 
 

Geactualiseerd: donderdag 25 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.