Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

InterNLnet start voorinschrijving .nl domeinnamen particulieren

Leestijd: 2 minuten

Hoewel de Stichting Internet Domeinregistratie (SIDN) de registratie van domeinnamen voor particulieren pas vanaf 29 januari 2003 mogelijk maakt, is de provider InterNLnet al met de voorinschrijving gestart. Tijdens de voorinschrijving kunnen particuliere internetgebruikers een .nl-domein op de voorinschrijvingslijst laten plaatsen. Hierdoor zegt InterNLnet snel te kunnen handelen als op 29 januari de SIDN de registratie daadwerkelijk opengesteld wordt. InterNLnet zal op dat moment geautomatiseerd de domeinen bij de SIDN aanvragen, waardoor de kans vergroot wordt dat een domeinnaam daadwerkelijk op naam van de klant geregistreerd zal worden.

InterNLnet biedt particulieren drie mogelijkheden om een .nl domein vast te laten leggen:
1. Particulieren kunnen  een .nl domeinnaam als losse domeinnaam aanvragen. De domeinnaam wordt geregistreerd en geparkeerd voor toekomstig gebruik. De kosten bedragen eenmalig € 9,50 en per maand € 2,95. 
2. InterNLnet introduceert een geheel nieuw abonnement: het Postpakket. Met het Postpakket wordt particuliere internetgebruikers een e-mailabonnement geboden waarmee zij onder eigen domeinnaam kunnen e-mailen. De kosten bedragen eenmalig € 9,50 en per maand € 3,95.
3.Particulieren die een inbel- of ADSL-abonnement bij InterNLnet hebben,  wordt de mogelijkheid geboden bij dit abonnement een domeinnaam te registreren. De domeinnaam kan men laten verwijzen naar de persoonlijke homepage-ruimte. Ook is het mogelijk om e-mailadressen te krijgen onder de aangevraagde domeinnaam. De kosten bedragen eenmalig € 9,50 en per maand € 2,95.

InterNLnet beloont de voorinschrijvers door de eerste drie maanden geen abonnementskosten en geen eenmalige opstartkosten in rekening te brengen. Deze introductieactie geldt voor inschrijvingen die voor 29 januari 2003 gedaan worden.

Geactualiseerd: maandag 23 december 2002
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie