Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

ISP WISH-NOKNOK combineert Internet en goedkope telefonie in één dienst

Leestijd: 2 minuten

WISH-NOKNOK, de vierde internetprovider van Nederland, introduceert na een testperiode van enkele maanden vandaag haar nieuwste dienst Click & Dial. Deze dienst, die onder het WISH label wordt aangeboden, biedt twee uur Internet zonder tikken en telefonie tegen gereduceerd tarief. Om deze dienst te kunnen realiseren heeft het bedrijf onlangs een strategische alliantie gesloten met Scarlet Telecom, één van de vier grootste telecomproviders van Nederland.

Click & Dial is een combinatie van twee uur Internet per dag zonder telefoontikken en goedkoper bellen via carrier pre-select. Daarnaast zijn elke maand de eerste 100 minuten telefonie naar vaste nummers binnen Nederland gratis. De dienst wordt aangeboden voor Fl. 69,95 per maand. Aanmelding is mogelijk via de site www.wish.nl. Dankzij het uitgebreid testen van Click& Dial kan WISH het aantal gebruikers afstemmen op de capaciteit van de infrastructuur. Om het huidige kwaliteitsniveau te kunnen blijven garanderen zal WISH in eerste instantie maximaal 20.000 abonnees tot de dienst toelaten. Click & Dial is het ideale product voor de consument die gemiddeld elke dag wel drie kwartier of langer online is en van te voren wil weten hoeveel hij daarvoor kwijt is

WISH-NOKNOK verkreeg vorig jaar reeds een telecomlicentie en beschikt over een eigen Ericsson telefooncentrale. De eigen telefooncentrale stelt WISH-NOKNOK in staat rechtstreeks met KPN af te rekenen volgens de door de OPTA vastgestelde interconnectie tarieven. Hierdoor kan WISH-NOKNOK haar inkomsten vergroten en goedkopere tarieven aanbieden.

Telefonie wordt afgehandeld via pre-selectie met de nieuwe partner Scarlet. Hierbij hoeft de consument slechts éénmalig de carrier select code te activeren. De expertise van Scarlet op het gebied van telefonie, facturering en customer care heeft het product Click & Dial mede mogelijk gemaakt. Doordat Scarlet de belminuten tegen zeer concurrerende tarieven inkoopt kan de korting op interlokale en internationale gesprekken ten opzichte van het KPN tarief oplopen tot 50 procent. WISH stuurt de abonnee maandelijks één gespecificeerde rekening voor internet-verkeer en voor interlokale en internationale telefonie. Deze rekening is binnenkort tevens via het Internet digitaal op te vragen. Daarnaast ontvangt de abonnee een rekening van KPN voor lokale gesprekken en huur van de telefoonaansluiting. De inkomsten uit telefonie worden door WISH-NOKNOK en Scarlet gedeeld volgens een variabele verdeelsleutel.
Geactualiseerd: dinsdag 12 december 2000
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.