Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Italiaanse televisie gratis bij Ziggo

door Marit Veldkamp Leestijd: 1 minuut

Tv Italiana.jpgLiefhebbers van Italiaanse televisie kunnen nu bij Ziggo terecht voor een aantal nieuwe zenders via een app voor de tv. De kabelaar heeft daarvoor een contract getekend met RAI en Mediaset. De TV Italiana app is een testversie en daarom voorlopig gratis.

Horizon Mediabox

Ziggoklanten kunnen hun hart ophalen met zes nieuwe zenders: Rai News 24, Rai Storia, Rai Uno, Rai Due, Rai Tre en Mediaset Italia. Met deze zenders ontvang je onder andere films, series, nieuws en sport. Je kunt de zenders ontvangen via de app op de Horizon Mediabox, waar je TV Italiana kunt terugvinden in de categorie TV & Video. Het is een app voor de televisie: kijken via de smartphone of tablet kan niet. 

TV Italiana app nu nog test

Het leuke is dat je het nu helemaal gratis kunt proberen. De enige voorwaarde is dat je een abonnement van Ziggo hebt met een Horizon Mediabox. Deze krijg je onder andere bij de abonnementen: Connect & Play Complete en Connect & Play Max. Wat de prijs van TV Italiana daadwerkelijk gaat worden is op dit moment nog niet bekend. Waarschijnlijk vergelijkbaar met andere internationale zenderpakketten.

Geactualiseerd: zaterdag 10 december 2016

Marit Veldkamp
Marit Veldkamp Accountmanager

Marit is sinds 2016 werkzaam bij de Bencom Group. Als accountmanager is zij verantwoordelijk voor de externe contacten met onder andere telecomproviders, daardoor is ze goed op de hoogte wat er speelt in de telecommarkt. Daarnaast houdt Marit zich samen met haar collega's bezig met de content op de telecomwebsites zoals bellen.com en internetten.nl om jou van de meest actuele informatie te voorzien.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.