Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Italiaanse televisie gratis bij Ziggo

door Marit Veldkamp

Tv Italiana.jpgLiefhebbers van Italiaanse televisie kunnen nu bij Ziggo terecht voor een aantal nieuwe zenders via een app voor de tv. De kabelaar heeft daarvoor een contract getekend met RAI en Mediaset. De TV Italiana app is een testversie en daarom voorlopig gratis.

Horizon Mediabox

Ziggoklanten kunnen hun hart ophalen met zes nieuwe zenders: Rai News 24, Rai Storia, Rai Uno, Rai Due, Rai Tre en Mediaset Italia. Met deze zenders ontvang je onder andere films, series, nieuws en sport. Je kunt de zenders ontvangen via de app op de Horizon Mediabox, waar je TV Italiana kunt terugvinden in de categorie TV & Video. Het is een app voor de televisie: kijken via de smartphone of tablet kan niet. 

TV Italiana app nu nog test

Het leuke is dat je het nu helemaal gratis kunt proberen. De enige voorwaarde is dat je een abonnement van Ziggo hebt met een Horizon Mediabox. Deze krijg je onder andere bij de abonnementen: Connect & Play Complete en Connect & Play Max. Wat de prijs van TV Italiana daadwerkelijk gaat worden is op dit moment nog niet bekend. Waarschijnlijk vergelijkbaar met andere internationale zenderpakketten.

Marit Veldkamp

Accountmanager
Marit Veldkamp
Ik ben Marit, sinds 2016 werkzaam bij de Bencom Group. Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor de externe contacten met onder andere telecomproviders, daardoor ben ik goed op de hoogte wat er speelt in de markt. Daarnaast houd ik mij samen met mijn collega's bezig met de Telecomwebsites om jou van de meest actuele vergelijkingen te kunnen voorzien!
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie