Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Januari acties voor internet, bellen en tv

door Jeanet Woldring Leestijd: 3 minuten

Voor de januarimaand  hebben we de beste aaanbiedingen voor Internet, Bellen en TV op een rijtje gezet. Hiermee worden de goedkoopste abonnementen van Nederland bedoeld die daarom in de TOP 5 staan.
 

De ranglijst is nagenoeg ongewijzigd in vergelijking met december. Wel passen KPN, Online en Tele2 de beltarieven aan en zijn (worden) de standaard kabeltv abonnementskosten van UPC en Ziggo verhoogd.

Goedkoopste Internetabonnement
Voor internet heeft Telfort met Internet Plus nog steeds het allervoordeligste abonnement van Nederland. Tegelijkertijd staat Internet Plus weer op nummer 1 in de Prijssnelheidstest op Internetten.nl. Met Internet Plus krijgt u een 20 Mb verbinding voor 24,95 euro per maand. Het eerste halfjaar geeft Telfort korting waardoor u maandelijks 9,95 euro kwijt bent. Het draadloos modem is gratis en daarnaast krijgt u 15 euro retour.

Exclusieve actie voor Internetten.nl
Wie net zo snel én ook goedkoop wil internetten, kan het beste naar Tele2 of Online gaan. Tele2  geeft met  Internet tot 20 Mb het eerste kwartaal 10 euro korting per maand en eenmalig 65 euro retour als exclusieve actie. Dat wil zeggen u krijgt die 65 euro alleen als u overstapt via Internetten.nl. Online heeft met Online Snel Internet eveneens een exclusieve actie -alleen voor Internetten.nl- met 40 euro cashback en geen aansluitkosten.

Goedkoopste Internet+ Bellen abonnement
Online, Tele2 en Telfort staan eveneens in de TOP 5 Internet+Bellen. Met dit verschil dat Online in deze categorie de voordeligste is. Snel Internet+Bellen Soms is het allergoedkoopste abonnement van Nederland. Dat komt omdat deze provider ook bij dit product een exclusieve actie heeft alleen voor overstappers via deze site. Scarlet One staat op de vijfde plaats. Opgemerkt moet worden dat belkosten niet zijn meegenomen. Let op: Online wijzigt de beltarieven op 22 januari en Tele2 op 1 februari. 
 
Goedkoopste Totaalpakket: Internet+Bellen+TV
De beste deal heeft nog altijd Tele2. Bij dit 3-in-1 pakket krijgt u een snelheid van maar liefst (tot) 50 Mb, mits beschikbaar. Anders krijgt u 20 Mb wat altijd nog tweeënhalf keer zo snel is dan het totaalpakket van KPN, dat op de tweede plek staat en op jaarbasis 35 euro meer kost. De actie van Tele2 duurt tot 1 februari en de KPN actie tot 16 januari.

Wie liever alles via de kabel heeft, zit goed bij Ziggo. Alles-in-1 Basis is het goedkoopste pakket waarbij u genoegen moet nemen met een 2 Mb/s verbinding. Voor een tientje meer per maand heeft u overigens een verbinding van 22 Mbit/s.

Wie in een ander kabelgebied woont, kan nog steeds zijn slag slaan met het Alles-in-een Voordeelpakket van UPC. Tijdens de 'Warme Winter Weken' krijgt u 2 maanden lang veel voordeel zoals uit onderstaand plaatje blijkt.

Wilt u nog goedkoper, kies dan voor Online Snel Internet+Bellen Soms+Digitale TV, het nieuwe 3-in-1 pakket met tv via de ether voor 36 euro per maand. Voor de totale jaarprijs van 382 euro krijgt u dan snel internet, maar minder zenders. Hiermee is dit totaalpakket het goedkoopste van Nederland.  Als u zich aanmeldt via Totaalwijzer, ontvangt u 75 euro cashback. Deze exclusieve actie duurt tot 31 januari 2011. 

Geactualiseerd: donderdag 30 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie