Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Kabelaars samen in campagne: TV op je PC

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

De grote kabelaars starten vanaf half juni een campagne 'TV op je PC'. Er wordt een gezamenlijke tv commercial uitgezonden. Bij het afsluiten van een internetabonnement van UPC/chello, Casema, Essent@Home, Kabelfoon of Multikabel  ontvangt men gratis een zogeheten 'TV op je PC pakket.

Wat kan men ermee? 
'Met het Kabel TV op je PC! pakket kunt u op uw PC televisie kijken én tegelijkertijd internetten. Tijdens het internetten hoeft u dan ook niets meer van uw favoriete televisieprogramma te missen',  zo prijst Casema het pakket aan.

@Home doet vooral een beroep op sport-mindende internetters: 'De aankomende zomer zal bol staan van de sport. Herhaalt het Nederlands elftal het succes van 1988? Gaan Pieter en Inge weer voor goud? Wie wint Wimbledon? Tussendoor wil je ook nog op de hoogte blijven van wat er speelt in de wereld, je favoriete games spelen, mailen en chatten met je vrienden. Dat betekent dus keuzes maken. Alhoewel @Home kan dit probleem voor je oplossen! Internetten, gamen, werken achter je pc kan terwijl je tegelijkertijd niets hoeft te missen van sportevenementen of je favoriete soap. De keuze is dus aan jou! Kies één van onze producten en voor het gemak van Kabelinternet. Mail, surf en zap op jouw eigen computer.

Chello en Multikabel prijzen het pakket eveneens aan om zodoende geen enkel (sport)evenement te hoeven missen.

Kabelfoon, het bedrijf dat nu onder de naam CAIW door het leven gaat, zegt het zo: Als u kiest voor breedbandinternet van CAIWAY, dan krijgt u tijdelijk gratis een “Kabel TV Op Uw PC”-pakket. Zo ontvangt u al uw tv-zenders op uw computerbeeldscherm. En kunt u tijdens het internetten op een apart schermpje naar het voetbal kijken. Of uw e-mail lezen terwijl in een hoek van uw scherm het acht-uurjournaal te zien is. Ook kunt u uw pc als extra televisie gebruiken, door het televisiebeeld over de hele schermgrootte te laten zien. Natuurlijk met dezelfde beeldkwaliteit die u al jaren van uw kabelbedrijf gewend bent. Kabeltelevisie op de PC biedt oneindig veel mogelijkheden.

Het is de tweede keer dat de kabelbedrijven de handen ineen slaan om samen een vuist te maken voor de toekomst van de kabel. Begin dit jaar is men begonnen met een gezamenlijke marketingcampagne na de oprichting van het Platform Nederland Breed.  Om te concurreren tegen ADSL prijst men de kabel aan als de beste consumentenoptie voor televisie, telefoon en internet.

Geactualiseerd: vrijdag 5 februari 2021

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie