Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Klanten boos over verdwijnen XS4ALL

door Marit Veldkamp

Een petitie tegen het verdwijnen van de merknaam XS4ALL is in korte tijd al duizenden keren ondertekend. Initiatiefneemster Kirsten Verdel is verrast door het grote aantal ondertekenaars. Op moment van schrijven staat de teller al op 14.535 ondertekeningen en het loopt nog steeds door.xs4all-beste-alles-in-provider.PNG

Veel bijval voor petitie

De petitie ‘XS4ALL moet blijven’ is een reactie op een bekendmaking dat KPN het merk XS4ALL gaat schrappen, om zich meer op het hoofdmerk KPN te kunnen richten. De diensten van XS4ALL komen niet in het geding, zo stelde KPN de klanten gerust.

Kip met gouden eieren

Volgens Verdel zou er zoveel bijval zijn, omdat het een unieke internetprovider is.  'XS4ALL is een sterk merk, dat jaar na jaar als beste wordt beoordeeld door de Consumentenbond. XS4ALL is voorvechter van privacy en veiligheid en dat mag niet verdwijnen.'  Volgens haar roept het verdwijnen van de merknaam Telfort nauwelijks reacties op.

Een KPN woordvoerder zegt in een reactie dat het met klanten in gesprek blijft hoe ze dit zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. De klanten blijven de diensten en de kwaliteit op hetzelfde niveau ervaren. Bovendien mogen ze wel hun XS4ALL e-mailadres behouden.

Update 21-1-2019: De steun voor de petitie om internetprovider XS4All zelfstandig te houden is met ruim 41.000 ondertekenaars zo groot dat de KPN-top binnenkort met de initiatiefnemers om tafel gaat. Daarnaast is de website XS4Allmoetblijven.nl vandaag geopend. 

Marit Veldkamp

Accountmanager
Marit Veldkamp
Ik ben Marit, sinds 2016 werkzaam bij de Bencom Group. Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor de externe contacten met onder andere telecomproviders, daardoor ben ik goed op de hoogte wat er speelt in de markt. Daarnaast houd ik mij samen met mijn collega's bezig met de Telecomwebsites om jou van de meest actuele vergelijkingen te kunnen voorzien!
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie