Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN breidt aanbod Pluspakket uit

door Marit Veldkamp 1 reactie

Interactieve TV app KPN.jpgKPN is met een oplossing gekomen om het wegvallen van HBO op te kunnen vangen. Ze gaan het huidige Pluspakket uitbreiden. Dit maakte de telecomaanbieder vandaag bekend.

Pluspakket

Het Pluspakket is een extra toevoeging op het huidige aanbod van de interactieve televisie van KPN. Met dit pakket krijg je meer dan 30 themazenders met onder andere documentaires. Ook is er elke maand een wisselend aanbod van 20 films.

Vernieuwde Pluspakket

Het vernieuwde Pluspakket wordt uitgebreid met meer dan honderd extra uren On Demand content. Het aanbod wordt aangevuld met onder andere een aantal nieuwe Nederlandse films, waaronder: Soof, Schone Handen en Mannenharten 2 en een aantal internationale series zoals Borgen en The Walking Dead. Aan de kinderen is ook gedacht, want het aanbod aan kinderseries en kinderfilms wordt uitgebreid met onder andere Brandweerman Sam.

Klanten KPN

Ben je KPN-klant en heb je een Alles-in-1 Premium pakket? Dan krijg je per 1 januari dit uitgebreide Pluspakket en FOX Sports Eredivisie, aangezien HBO 1 januari stopt. Voor KPN-compleet klanten is er daarnaast nog een extraatje: zij krijgen het Kids Pakket gratis. Als je geen Premium pakket hebt, maar je bent wel KPN compleet-klant, kun je kiezen uit een gratis Kids Pakket, Pluspakket of FOX Sports Eredivisie.

Marit Veldkamp

Accountmanager
Marit Veldkamp
Ik ben Marit, sinds 2016 werkzaam bij de Bencom Group. Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor de externe contacten met onder andere telecomproviders, daardoor ben ik goed op de hoogte wat er speelt in de markt. Daarnaast houd ik mij samen met mijn collega's bezig met de Telecomwebsites om jou van de meest actuele vergelijkingen te kunnen voorzien!

Reacties (1)

Geplaatst door: Fam. Halsema ()

Lees zojuist artikel in Volkskrant over Ben Woldring. Fantastisch. Wil graag op de hoogte gehouden worden.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie