Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN breidt aanbod Pluspakket uit

door Marit Veldkamp Leestijd: 2 minuten

Interactieve TV app KPN.jpgKPN is met een oplossing gekomen om het wegvallen van HBO op te kunnen vangen. Ze gaan het huidige Pluspakket uitbreiden. Dit maakte de telecomaanbieder vandaag bekend.

Pluspakket

Het Pluspakket is een extra toevoeging op het huidige aanbod van de interactieve televisie van KPN. Met dit pakket krijg je meer dan 30 themazenders met onder andere documentaires. Ook is er elke maand een wisselend aanbod van 20 films.

Vernieuwde Pluspakket

Het vernieuwde Pluspakket wordt uitgebreid met meer dan honderd extra uren On Demand content. Het aanbod wordt aangevuld met onder andere een aantal nieuwe Nederlandse films, waaronder: Soof, Schone Handen en Mannenharten 2 en een aantal internationale series zoals Borgen en The Walking Dead. Aan de kinderen is ook gedacht, want het aanbod aan kinderseries en kinderfilms wordt uitgebreid met onder andere Brandweerman Sam.

Klanten KPN

Ben je KPN-klant en heb je een Alles-in-1 Premium pakket? Dan krijg je per 1 januari dit uitgebreide Pluspakket en FOX Sports Eredivisie, aangezien HBO 1 januari stopt. Voor KPN-compleet klanten is er daarnaast nog een extraatje: zij krijgen het Kids Pakket gratis. Als je geen Premium pakket hebt, maar je bent wel KPN compleet-klant, kun je kiezen uit een gratis Kids Pakket, Pluspakket of FOX Sports Eredivisie.

Geactualiseerd: woensdag 19 juli 2023

Marit Veldkamp
Marit Veldkamp Accountmanager

Marit is sinds 2016 werkzaam bij de Bencom Group. Als accountmanager is zij verantwoordelijk voor de externe contacten met onder andere telecomproviders, daardoor is ze goed op de hoogte wat er speelt in de telecommarkt. Daarnaast houdt Marit zich samen met haar collega's bezig met de content op de telecomwebsites zoals bellen.com en internetten.nl om jou van de meest actuele informatie te voorzien.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.