Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN breidt Interactieve TV weer uit

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

KPN breidt de zenders en het filmaanbod voor Interactieve TV flink uit. Zo gaat het bedrijf vanaf volgende week de digitale tv-kanalen BravaNL en Family7 aan haar klanten aanbieden. Daarnaast wordt het aanbod van actuele films en animatiefilms via Video on Demand met zo’n 80 titels uitgebreid.

Voorsprong
KPN is niet alleen bezig met een inhaalslag, maar volgens TotaalTV er zelfs in geslaagd om op sommige punten een voorsprong te nemen op grotere aanbieders als Ziggo en UPC. 

TotaalTV: 'Zo geeft KPN al enige maanden als enige tv-aanbieder in Nederland het HD-kanaal ESPN America HD door. Daarnaast heeft men de afgelopen maanden een inhaalslag op het gebied van het totale zenderaanbod gemaakt. Een volgende uitbreiding van dit zenderaanbod staat volgende week in de agenda. Dan gaat KPN via Interactieve TV bijvoorbeeld de Nederlandse digitale tv-kanalen BravaNL en Family7 aan haar klanten aanbieden.'

Video on Demand
Op het gebied van Video on Demand breidt KPN Interactieve TV eveneens uit. The Entertainment Groep heeft namens KPN een overeenkomst gesloten met het Amerikaanse bedrijf 20th Century Fox voor de exploitatie van het 'Video on Demand' aanbod. Hierdoor wordt het filmaanbod flink uitgebreid met actuele films als Rise of the Planet of the Apes en X-Men First Class. Tot het einde van het jaar wordt het aanbod van actuele films en animatiefilms met zo’n 80 titels uitgebreid.

The Entertainment Group en KPN hadden eerder al contracten gesloten met andere grote Amerikaanse filmstudio’s. Na Warner Brothers, Sony, Paramount en Disney zijn met Fox alle grote studio’s aan boord.
 

Geactualiseerd: donderdag 30 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie