Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Compensatie KPN-klanten na storing interactieve tv

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

KPN komt klanten tegemoet na de grote landelijke storing op Interactieve TV van vrijdag en zaterdag. Door de storing konden de klanten van KPN, XS4ALL en Telfort geen gebruik maken van de dienst. Ter compensatie krijgen alle klanten van interactieve televisie een week gratis toegang tot Programma Gemist. Tevens krijgt men in december drie gratis films.

Programma gemist

KPN geeft via haar website aan dat de klanten de programma’s van vrijdag 20 en zaterdag 21 november een week lang gratis kunnen terugzien via de dienst Programma Gemist. Daarnaast krijgen de klanten in december drie films cadeau. Informatie hierover volgt voor 1 december. Ook de KPN-dochterondernemingen Telfort en XS4ALL hebben aangekondigd hun klanten tegemoet te komen door de programma’s van vrijdag en zaterdag een week lang beschikbaar te stellen via de dienst Programma Gemist.

Storing

De storing bij KPN begon vrijdag rond 11 uur en zorgde in eerste instantie voor problemen met het vaste telefonieverkeer en Internet in een groot deel van Nederland. Ook de televisiedienst Interactieve televisie werkte in veel gevallen niet meer. Aan het begin van vrijdagavond kon KPN het telefoonverkeer en het internet weer herstellen.

In de loop van de zaterdagochtend was 95% van de interactieve televisie-ontvangers weer aangesloten en in de loop van de zaterdagmiddag konden alle klanten van KPN en de dochters Telfort en XS4ALL weer gebruik maken van Interactieve televisie.  

Via een speciale pagina geeft KPN meer informatie over de compensatie en over de verrichten handelingen indien men nog altijd geen televisiesignaal heeft.
 

Geactualiseerd: donderdag 25 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.