Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN gaat ook zakelijk DSL landelijk aanbieden

Leestijd: 2 minuten

KPN gaat na ADSL ook Zakelijk DSL landelijk aanbieden. Het telecombedrijf is volop bezig met het geschikt maken van centrales daarvoor. Voor het einde van het jaar zal de dienst voor meer dan 97% van de bedrijven in Nederland beschikbaar zijn. Dit heeft KPN vanmorgen bekendgemaakt.

Zakelijk DSL van KPN is een verzamelnaam voor  breedband internetoplossingen speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Met Zakelijk DSL krijgt een bedrijf of instelling de beschikking over een beveiligde, permanente internetverbinding tegen een vast bedrag per maand. Ook is het mogelijk om bedrijfsvestigingen op basis van Zakelijk DSL aan elkaar te koppelen.

Aangezien veel bedrijven hun internetverbinding gebruiken voor het verzenden of ontvangen van databestanden, telebankieren en verkoop via hun website (e-commerce) zijn er volgens KPN oplossingen nodig die vragen om een grotere bandbreedte en garanties ten aanzien van veiligheid.

Zakelijk DSL maakt gebruik van een ander netwerk dan ADSL voor de consument. Hierdoor kan KPN bandbreedte- en kwaliteitsgaranties afgeven. Ook kunnen grotere afstanden tot de KPN-telefooncentrales (tot circa 6 km) worden overbrugd dan met ADSL voor de consument (tot circa 3 km), waardoor nog meer bedrijven en instellingen kunnen profiteren van breedband internet. Tevens zijn bedrijven via Zakelijk DSL voorbereid op toekomstige ontwikkelingen, zoals bellen over DSL. Zakelijk DSL is vanaf € 30 per maand beschikbaar onder de naam Office DSL.


Meer informatie over Zakelijk DSL is vanaf 23 februari te vinden op Internetten.nl. 

Geactualiseerd: vrijdag 20 februari 2004
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.