Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN gaat voorwaarden iptv-dienst wijzigen

Leestijd: 1 minuut

De Consumentenbond heeft KPN aangesproken op de algemene voorwaarden van MINE, de nieuwe internettelevisiedienst van het telecombedrijf.

In die voorwaarden staat vermeld dat KPN zich de mogelijkheid voorbehoudt om het kijkgedrag van de klanten te gebruiken voor het 'personaliseren van reclame-uitingen'. Dat zou kunnen betekenen dat de consument reclame voorgeschoteld krijgt die gebaseerd is op zijn kijkgedrag.

Daar is niets mis mee volgens de Bond, mits de klant daar specifiek mee akkoord is gegaan. De voorwaarden van KPN MINE zouden iets anders suggereren.

KPN heeft de Consumentenbond laten weten dat het nooit de bedoeling is geweest om het kijkgedrag van consumenten ongevraagd te gebruiken voor gepersonaliseerde reclames. KPN zal vooraf eerst expliciet toestemming vragen aan de klant en heeft aan de Consumentenbond beloofd de voorwaarden van MINE binnenkort aan te passen.

Zie ook: KPN ook met TV over ADSL

Geactualiseerd: donderdag 30 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie