Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN geeft jaar lang gratis Interactieve TV bij glasvezel

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

KPN biedt bij nieuwe Alles-in-1-abonnementen die via glasvezel worden afgenomen een jaar lang gratis Interactieve TV. Dit betekent een voordeel van bijna tweehonderd euro. De actie geldt bij alle Alles-in-1-glasvezelabonnementen, dus ook het goedkoopste instappakket.

Actie bij alle Alles-in-1-glasvezelabonnementen

 Naast het instappakket biedt KPN via glasvezel ook het standaard- en premium-abonnement. De prijzen variëren tussen de 58 en 88 euro per maand. Met deze actie wordt de prijs met 16,50 euro per maand gereduceerd.

KPN biedt bij de Alles-in-1-pakketten een up- en downloadsnelheid van 50, 100 of 500 Mbps. Tevens wordt voordelig bellen met een vaste lijn naar vaste en mobiele nummers tegen een tarief van negen cent per minuut geleverd. Het starttarief is 10 cent per gesprek.

Interactieve TV uitbreidbaar

Interactieve TV wordt geleverd met het standaard zenderpakket dat bestaat uit ruim 60 tv-zenders, 11 HD-zenders en 90 radiozenders. Het zenderaanbod is uit te breiden met onder meer het HD-pakket, het Pluspakket en de betaalzenders HBO, Film1, Sport1 en FOX Sports. Interactieve TV wordt standaard met twee HD-ontvangers geleverd.  Het is mogelijk Interactieve TV uit te breiden tot zes tv's.

Vergelijk Alles-in-1 glasvezelpakketten op Totaalwijzer

Geactualiseerd: maandag 7 oktober 2013

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.