Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN heeft akkoord bereikt met FOX Sports

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

KPN heeft overeenstemming bereikt om FOX Sports Eredivisie (voorheen Eredivisie Live) te gaan uitzenden via KPN iTV en KPN Digitenne. Voor bestaande  klanten met Eredivisie Live gaat het abonnement automatisch verder onder de naam FOX Sports Eredivisie. De prijs blijft onveranderd; namelijk 17,50 voor KPN iTV en 12,50 per maand voor KPN Digitenne. Dat geldt voor nieuwe én bestaande klanten.

Daarnaast komen op KPN iTV ook de nieuwe FOX Sports voetbal TV zenders beschikbaar bij KPN; 1) FOX Sports International met buitenlandse en bekervoetbal competities en 2) FOX Sports wat een combinatieabonnement is van FOX Sports Eredivisie en FOX Sports international. Beide laatstgenoemde diensten kunnen besteld worden vanaf 2 september. Naast de verschillende abonnementen blijft het ook mogelijk om wedstrijden per view te bekijken.
 
KPN en Eredivisie Media & Marketing (EMM) hebben ook overeenstemming bereikt over de doorgifte van het nieuwe open net kanaal FOX. Deze nieuwe zender is bij KPN iTV te vinden op kanaal 14. Voor KPN Digitenne is nog niet bekend wat het kanaalnummer wordt.

KPN WeekendDeal: een jaar lang gratis FOX Sports Eredivisie bij Alles-in-één Standaard (tot 5-8-2013)

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.