Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN heeft ruim 1,2 miljoen ADSL klanten

Leestijd: 1 minuut

Het aanhoudende succes van het ADSL-programma heeft geleid tot meer dan 1,2 miljoen klantaansluitingen. Dit blijkt uit de derde kwartaalcijfers die KPN vandaag bekend maakte. 

De opbrengsten uit het vaste telefoonnet nemen af. KPN  probeert dit probleem  onder meer aan te pakken door diensten te leveren op basis van nieuwe technologieën zoals ADSL, Voice over IP en IP-VPN.   

Het klantenbestand voor 'ADSL van KPN' groeide in het derde kwartaal van 2004 met meer dan 160.000. Dit betekent dat het aantal ADSL-abonnees verdubbeld is: van 609.000 vorig jaar naar meer dan 1,2 miljoen klanten in het derde kwartaal van 2004.

De groei van het aantal klanten is volgens KPN ondermeer te danken aan de introductie van 'ADSL Tijdsurfen' van Het Net. Vorige week lanceerde Planet Internet  ADSL Time waarbij ook weer voor tikken betaald moet worden. Gelet op de gunstige prijs zal  Direct ADSL van KPN de komende tijd waarschijnlijk ook wel voor klantentoename zorgen. 

Het marktaandeel van KPN in de totale consumentenmarkt voor breedband (inclusief breedband aangeboden door kabelexploitanten) steeg naar 43% (september 2003: 37%).

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie