Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN introduceert abonnement met slimme thermostaat

door Anniek Kruijer Leestijd: 2 minuten

kpn-smartlife.jpg

KPN stapt in de markt van slimme thermostaten. De telecomprovider introduceert de KPN Smartlife Comfort. De thermostaat is te koop voor zes euro per maand bij een tweejarig contract en te bedienen via een app op tablet of smarthone. Volgens KPN is het een groot voordeel dat je niet afhankelijk bent van een energieleverancier.

Bewuster omgaan omgaan met je energiekosten

Naar eigen zeggen helpt KPN SmartLife Comfort om op een eenvoudige manier bewuster om te gaan met je energiekosten. De slimme thermostaat kent drie verwarmingsmethoden. Met de Comfort-stand is de ingestelde temperatuur altijd bereikt op het moment dat jij dat wilt. De Eco-stand zorgt er voor dat het op de ingestelde tijd bijna de gewenste temperatuur is. De Green Crusader-stand tenslotte zorgt er voor dat de slimme thermostaat pas op de ingestelde tijd begint te stoken. 

Het pakket bestaat uit: 

- De slimme thermostaat Anna
- Smile; om de verbinding te maken tussen de slimme thermostaat en je CV-ketel
- De app; om de slimme thermostaat op afstand te bedienen
- Installatie door KPN-expert (éénmalig € 99,-) 

anna-kpn.jpg

Onafhankelijk van energieleverancier

De slimme thermostaat die KPN aanbiedt, wordt geproduceerd door Plugwise. Dit Nederlandse bedrijf biedt de 'Anna' thermostaat ook los te koop aan voor 209 euro of in combinatie met een energiecontract van NL Energie. Het KPN product is online verkrijgbaar voor zes euro per maand in combinatie met een tweejarig contract. Daarna is het maandelijks opzegbaar. Voor KPN Smartlife Comfort is een breedband internetaansluiting nodig, maar deze hoeft niet van KPN te zijn. Het maakt ook niet uit bij welke energieleverancier je je gas en stroom afneemt.

KPN Smartlife Veilig 

Naast Smartlife Comfort biedt KPN de beveiligingsoplossing KPN SmartLife Veilig waarmee klanten voor 7,95 euro per maand hun huis of kantoor kunnen beschermen. De komende tijd wordt de reeks van smart home-toepassingen verder uitgebreid.

Meer weten over slimme thermostaten?

Geactualiseerd: woensdag 5 oktober 2016

Anniek Kruijer
Anniek Kruijer Content marketeer

Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.