Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN-klanten kunnen nu ook buitenshuis tv kijken via app

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Vanaf 29 januari kunnen klanten met interactieve tv van KPN overal in Nederland televisie kijken op hun tablet of smartphone. Via mobiel internet of wifi zijn dan 25 zenders te bekijken. Ook is het mogelijk via de app opnames terug te kijken, bijvoorbeeld in de trein of op het strand.

KPN kwam begin 2013 al met de app op de markt, alleen was het toen nog niet mogelijk om buitenhuis te kijken. Om welke 25 zenders het precies gaat is niet bekend. De app is niet direct voor iedereen beschikbaar. Uiterlijk 7 maart kunnen alle klanten er gebruik van maken. Naast KPN bieden kabelaars UPC en Ziggo de mogelijkheid om live- tv te kijken via de app. Ook Tele2 biedt sinds deze week een online tv app voor tablet en smartphone. 

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.