Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN komt als eerste met 'Begin Gemist'

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

KPN breidt de functies van Interactieve TV uit met ‘Begin Gemist’. Gebruikers kunnen dan met één druk op de knop een uitzending opnieuw starten als ze later zijn binnengevallen’. Deze nieuwe extra dienst is gratis voor programma’s op de zenders Nederland 1, 2 en 3. Voor de commerciële zenders RTL 4, 5, 7 en 8, SBS, Veronica en Net5 is de dienst betaald.

In samenwerking met tv-zenders wordt bepaald welke programma’s opnieuw kunnen beginnen en als er betaald moet worden hoeveel dit is. De programma’s zijn te herkennen aan het Begin Gemist-icoon in de elektronische programmagids (EPG) van Interactieve TV.

Beschikbaarheid Begin Gemist

KPN is de eerste TV-provider in Nederland die deze extra Interactieve TV-dienst aanbiedt. Begin Gemist wordt vanaf 28 oktober in fases beschikbaar voor klanten met Interactieve TV. Dit gaat totaal vijf maanden duren. In deze periode zijn alle klanten automatisch overgezet naar nieuwe software of hebben ze een aanbod gehad om hun tv-ontvanger(s) om te ruilen, nodig om Begin Gemist te kunnen gebruiken.

TV-kijken zoals het je uitkomt

Sinds de introductie van Interactieve TV in 2006 heeft KPN steeds nieuwe extra’s toegevoegd, zoals Live TV-pauzeren, Opnemen Pakket, Programma Gemist en Interactieve TV Online (voor tv-kijken op tablet, laptop, pc en smartphone).

Sinds 1 oktober kunnen klanten met Interactieve TV van KPN ook naar Film1 kijken. Daarnaast is het sinds kort ook mogelijk om herhaalde opnames van je favoriete serie in te plannen; elke keer opnieuw de opname instellen is daarmee niet meer nodig. Met al deze extra diensten kunnen klanten tv-kijken zoals het hen uitkomt.

Meer info en bestel  Alles-in-1 met Interactieve TV van KPN
Geactualiseerd: maandag 7 oktober 2013

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.