Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN koopt resterend belang in Reggefiber

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

KPN heeft overeenstemming bereikt om de resterende 40 procent van glasvezelbedrijf Reggefiber over te nemen. Daarmee komt Reggefiber volledig in handen van KPN. De prijs is vastgesteld op 610 miljoen euro.

Eind oktober kondigde KPN aan dat het belang in Reggefiber is uitgebreid naar 60 procent, waarmee de zeggenschap over het bedrijf werd verkregen. 

Volgens KPN past de aankoop in de strategie om de opbrengst van de verkoop van de Duitse dochter E-Plus te gebruiken om de financiële flexibiliteit te vergroten en de uitvoering van de strategie in Nederland en België te ondersteunen. KPN zal ook circa 500 miljoen aan externe financiering van Reggefiber aflossen in het vierde kwartaal van 2014. 
 
KPN zal doorgaan met de hybride netwerkstrategie van kopernetwerk upgrades en Fiber to the Home in Nederland. De onderneming blijft gevestigd in Rijssen, dat wordt belangrijk gevonden voor de regio.

Een glasvezelabonnement afsluiten? Check de 5 tips!

Internet via glasvezel vergelijken? Check de beschikbaarheid op Internetten.nl

Geactualiseerd: dinsdag 18 november 2014

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.