Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN mag opheffen XS4ALL doorzetten

door Margot Meendering Leestijd: 1 minuut

logo van XS4ALLKPN hoeft zijn plannen om XS4ALL op te heffen niet terug te trekken. Dat is bepaald door de Ondernemingskamer van het gerechtshof in Amsterdam. Het personeel van XS4ALL had de zaak aangespannen.

Stoppen met XS4ALL

KPN maakte in januari 2019 bekend te willen stoppen met dochteronderneming XS4ALL. Toen adviseerde de ondernemingsraad van XS4ALL ook al tegen opheffing van het merk. Omdat KPN het advies naast zich neer legde, besloot de ondernemingsraad een zaak aan te spannen bij de Ondernemingskamer. De rechter oordeelde daarop dat KPN de plannen om XS4ALL op te heffen niet hoeft in te trekken.

Focus op KPN-merk

Eerder dit jaar zei KPN in een persbericht dat het de volledige focus op het KPN merk wil leggen. Hierdoor Ze willen de KPN-dienstverlening uitbreiden met de beste elementen van de verdwijnende merken XS4ALL, Telfort en Yes Telecom.

Freedom internet

Het actiecomité 'XS4ALL moet blijven' heeft uit onvrede over het verdwijnen van XS4ALL een nieuwe provider opgericht. Freedom Internet profileert zich als het alternatief voor XS4ALL.

Geactualiseerd: donderdag 30 juli 2020

Margot Meendering
Margot Meendering Online content marketeer

Margot was tot juni 2022 werkzaam als Online productspecialist Telecom bij Internetten.nl. Door het verwerken van de producten en diensten in onze vergelijkingen is Margot snel telecom expert geworden. Daarnaast heeft ze ervaring opgedaan in het ondersteunen van onze klanten via de klantenservice. Ze weet hierdoor veel van vaste en mobiele telecom zaken. Vandaar dat je haar naam nog kunt tegenkomen bij telecom gerelateerde artikelen en nieuwsberichten.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.