Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN mag Reggefiber overnemen

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

ACM heeft besloten dat KPN de volledige zeggenschap mag krijgen over Reggefiber. KPN moet ook op dit netwerk andere partijen blijven toestaan om diensten te leveren aan consumenten en bedrijven. Er zijn daarom geen extra voorwaarden verbonden aan de overname.

KPN heeft toestemming gekregen om een aanvullend belang van 9 procent in Reggefiber te verwerven van joint-venture partner Reggeborgh. Daarmee komt het totale belang van KPN op 60 procent en krijgt het bedrijf volledige zeggenschap. De transactie kost KPN 161 miljoen euro en wordt naar verwachting maandag afgerond.

KPN is blij dat ACM de toename van haar belang in Reggefiber heeft goedgekeurd, maar blijft erbij dat het de 'open access strategie' zal handhaven. Daarmee wordt bedoeld dat KPN vindt dat UPC en Ziggo hun kabelnetwerk open moeten stellen voor concurrenten.

Geactualiseerd: donderdag 30 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.