Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN neemt hostingprovider Argeweb over

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

KPN neemt hostingprovider Argeweb over. Hiermee wil het telecomconcern een grotere positie krijgen in de zakelijke markt voor cloud en hosting. Tevens start KPN een samenwerking met Amsio, zusterbedrijf van Argeweb. Voor bestaande klanten verandert er op dit moment niets.

Het overnamebedrag is niet bekendgemaakt. Argeweb is volgens KPN een van de grotere en meest succesvolle hostingbedrijven van Nederland. Het is gevestigd in Maassluis en levert diensten als domeinregistratie, shared hosting, hosted-exchange en online opslagdiensten aan het MKB. De hostingprovider beheert naar eigen zeggen meer dan 190.000 domeinnamen en tienduizenden websites voor klanten.

Naast de overname start KPN ook een samenwerking met Amsio, zusterbedrijf van Argeweb. Hierdoor krijgt KPN onder andere de beschikking over Microsoft Azure Pack. Argeweb blijft onder zijn eigen naam opereren en voor klanten verandert er op dit moment niets, aldus KPN.

Zowel Argeweb als KPN staan in de webhosting-vergelijking op Internetten.nl

Geactualiseerd: donderdag 25 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.