Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN neemt hostingprovider Argeweb over

door Jeanet Woldring

KPN neemt hostingprovider Argeweb over. Hiermee wil het telecomconcern een grotere positie krijgen in de zakelijke markt voor cloud en hosting. Tevens start KPN een samenwerking met Amsio, zusterbedrijf van Argeweb. Voor bestaande klanten verandert er op dit moment niets.

Het overnamebedrag is niet bekendgemaakt. Argeweb is volgens KPN een van de grotere en meest succesvolle hostingbedrijven van Nederland. Het is gevestigd in Maassluis en levert diensten als domeinregistratie, shared hosting, hosted-exchange en online opslagdiensten aan het MKB. De hostingprovider beheert naar eigen zeggen meer dan 190.000 domeinnamen en tienduizenden websites voor klanten.

Naast de overname start KPN ook een samenwerking met Amsio, zusterbedrijf van Argeweb. Hierdoor krijgt KPN onder andere de beschikking over Microsoft Azure Pack. Argeweb blijft onder zijn eigen naam opereren en voor klanten verandert er op dit moment niets, aldus KPN.

Zowel Argeweb als KPN staan in de webhosting-vergelijking op Internetten.nl

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie