Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN neemt internetknooppunt NL-ix over

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Telecombedrijf KPN heeft de overname van internetknooppunt Netherlands Internet Exchange (NL-ix) bekendgemaakt. NL-ix is het op vier na grootste internetknooppunt in de wereld en levert diensten aan 270 aangesloten partijen. 

Met de overname breidt KPN zijn positie in de zakelijke markt uit. NL-ix krijgt op zijn beurt meer toegang tot klanten in het zakelijke segment. Daarnaast kan NL-ix zijn portfolio verder uitbreiden met een aantal netwerkdiensten van KPN.

NL-ix behoudt zijn eigen identiteit en zal binnen KPN als zelfstandige organisatie blijven opereren. Welk bedrag er met deze overname gemoeid is, is niet bekend.

Lees meer over NL-ix op Wikipedia

Geactualiseerd: zaterdag 5 maart 2011

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.