Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN neemt internetprovider Solcon over

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

KPN-Solcon.jpgKPN heeft internetprovider Solcon overgenomen. Met de overname wil KPN zijn positie in breedbanddienstverlening versterken. Solcon zal onder eigen naam diensten blijven aanbieden aan zowel consumenten als bedrijven.

Sinds 1996

Het in Dronten gevestigde Solcon werd in 1996 opgericht en bedient ongeveer 45.000 particuliere klanten met internet, vaste en mobiele telefonie en TV-diensten. Daarnaast is het bedrijf ook actief in de zakelijke markt met hosting, internet en datacenter services. Het bedrijf heeft ongeveer 75 medewerkers en zal onder haar eigen merknaam zelfstandig in de markt blijven opereren. 

Internetfilters

De provider onderscheidt zich onder meer met internetfilters om kinderen te beschermen tegen ongewenste websites. De overnamesom is niet bekendgemaakt.

Geactualiseerd: donderdag 29 juni 2017

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.