Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN neemt ruim 60.000 Tiscali klanten over

Leestijd: 1 minuut

KPN neemt met ingang van 26 juli 2005 de Tiscali-klanten met ADSL van KPN over. Daartoe hebben KPN en Tiscali overeenstemming bereikt. Het betreft ruim 60.000 ADSL-klanten.

Een deel van de klanten van Tiscali maakt gebruik van het ADSL-netwerk van KPN. Tiscali heeft ook een eigen netwerk, maar dat is nog niet zo breed uitgerold als dat van KPN. 

In april maakte Tiscali plannen bekend om het bereik van zijn ADSL-netwerk in Nederland de komende jaren verder uit te breiden. De Italiaanse provider wil dat in 2007 meer dan 80 procent van de Nederlandse huishoudens gebruik kan maken van het Tiscali-netwerk. Nu is dat nog 60 procent.

Eerder dit jaar nam KPN ook al het klantenbestand van CistroN en de internetaanbieder Freeler over ter versterking van zijn positie op de breedbandmarkt. CistroN abonnees konden wel gewoon gebruik blijven maken van de netwerken van Tiscali en BBned. Freeler klanten werden naar KPN's dochter Het Net verwezen.
 

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie