Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN neemt Speedlinq over

Leestijd: 1 minuut

KPN neemt met ingang van vandaag internetaanbieder Speedlinq over. Dat heeft KPN zojuist via een kort persbericht bekendgemaakt. 

Het gaat om bijna 40.000 ADSL-klanten; met deze overname wil het telecombedrijf zijn positie in de breedbandmarkt verder versterken.

Speedlinq is opgericht in 2002 en wordt door KPN aangeduid als een snel groeiende, netwerkonafhankelijke service provider. De meeste ADSL abonnementen worden aangeboden via de netwerken van BBned en Tiscali, een kleiner gedeelte via KPN. Of alle aansluitingen overgaan op KPN is niet bekendgemaakt.

Het persbericht vermeldt dat Speedlinq voor een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding staat. De provider werd afgelopen januari tot Beste Koop uitgeroepen door de Consumentenbond. Niet iedereen deelt die mening, zo blijkt uit het forum op Internetten, Tros Radar, Kassa en een artikel op Netkwesties. De klachten gaan vooral over de helpdesk.

KPN heeft al meer internetproviders overgenomen o.a. Freeler en HCCnet. Ook kocht het telecombedrijf de Tiscali abonnees, van wie de breedbandverbinding via het KPN-netwerk liep. 

Klik hier voor meer informatie Speedlinq All-in 5120 MEGADEAL

Geactualiseerd: donderdag 30 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.